mtag

Ring og få et uforpligtende tilbud på

tlf. 23 27 40 11
tagrensning

Alger på taget? Tagrensning kommer dem til livs!

Er der alger på taget? Med en tagrensning kan du friske dit tag op og forlænge dets levetid væsentligt.

Selvom taget ser gammelt og slidt ud og er belagt med alger, kan det ofte holde mange år endnu, hvis du sørger for en tagrensning. Tagrens fjerner alger og giver et flot tag, der holder længere – og dermed sparer dig penge.

Selv hvis taget er fyldt med alger og er stærkt beskadiget, kan en tagrensning i mange tilfælde stadig betale sig. Få besøg af vores konsulent, som vurderer hvorvidt en tagrensning kan svare sig.

Hos Mtag får du altid en fast pris på tagrens. Dermed ved du med sikkerhed, hvad det kommer til at koste at slippe af med alger på taget.

Når du vælger en tagrensning er det forbundet med meget få gener sammenlignet med nyt tag. Dels er det langt billigere, dels kan en tagrens ofte være overstået i løbet af 2 dage. Så hurtigt kan du komme af med alger på taget!

Bestil et gratis tagtjek

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Ekspert i tagrens

Mtag har specialiseret sig i tagrens. Igennem mange år har vi fjernet alger på tage og udført tagrensning. Dermed er du som kunde hos Mtag sikret en tagrensning i topkvalitet, som med garanti vil forlænge dit tags levetid.

Bemærk! Dokumenterede tab som følge af mangler ved tagmalerarbejde er ikke omfattet af Byg Garanti, idet Mtag.dk ikke er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening.

Algebehandling
Mtag.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK