mtag

Ring og få et uforpligtende tilbud på

tlf. 23 27 40 11
Nyt tag

Tagmaling og afrensning

Forlæng tagets levetid med en gang afrensning og tagmaling. Efter nogle år slides den oprindelige tagmaling af, og det er her nedbrydningen begynder, hvis ikke man sørger for at vedligeholde med maling af taget. Tagmaling kan bruges til både eternittage og til betonteglsten.

Forlæng tagets levetid med maling

Vedligeholder du dit tag med afrensning og maling, kan du udskyde udskiftning af taget i mange år. Der er derfor god økonomi i at få lagt en gang tagmaling med jævne mellemrum.

Når du får malet taget, kan du forlænge levetiden helt op til 10-15 år. Det er altså en rigtig god investering at få lagt tagmaling.

Mange års erfaring med tagmaling

Inden vi går i gang med maling af dit tag, renser vi taget først. Dermed sikrer vi, at overfladen holder på tagmalingen. Vi har mange års erfaring med maling af tage, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om, hvorvidt dit tag egner sig til tagmaling.

Bestil et gratis tagtjek

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Tagmaling

Flot tag med maling

Tagmaling forlænger ikke kun tagets levetid, malingen giver også et fantastisk flot tag, som gør dit hus til en nydelse at se på. For ikke at tale om den værdi, du tilfører med et vedligeholdt og nymalet tag. Tagmalingen giver stærk overflade på taget, der bevarer og beskytter taget i mange år fremover.

Bemærk! Dokumenterede tab som følge af mangler ved tagmalerarbejde er ikke omfattet af Byg Garanti, idet Mtag.dk ikke er medlem af Dansk Byggeri Tagmalerforening.

Mtag.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK