mtag

Ring og få et uforpligtende tilbud på

tlf. 23 27 40 11
Hulmursisolering

Hulmursisolering

Med hulmursisolering kan du hurtigt og effektivt spare på varmen. Ved hulmursisolering blæses der isoleringsmaterialer, fx papiruld, ind i hulrummet mellem ydermur og indermur. Isoleringen holder på varmen og sænker din varmeregning.

Hulmursisolering er som regel nemt at gå til – nogle mursten fjernes og isoleringsmaterialet blæses ind igennem hullet. Dernæst sættes murstenene på plads – og dit hus er hulmursisoleret. Ved hulmursisolering vil du som oftest have tjent din investering hjem igen efter 4-6 år.

Hos Mtag er vi eksperter i at udføre papirisolering, som er en miljøvenlig form for hulmursisolering.

Bestil et gratis isoleringstjek

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Efterisolering - udført af fagfolk

Sænk varmeregningen med effektiv efterisolering! Når du efterisolerer dit hus, kan du spare utrolig mange penge på varmeregningen. Efterisolering giver også et behageligt indeklima, da du kan fjerne gener fra fx træk ved hjælp af efterisolering.

Efterisolering er hurtigt og effektivt – det kan klares på en dag, og du begynder at tjene din investering i efterisolering hjem med det samme. Får du lavet efterisolering med papiruld, skåner du samtidig miljøet.

Hos Mtag er vi specialister i papiruldsisolering, som er en af de mest miljøvenlige former for efterisolering.

Isolering

Papiruldsisolering

Papiruldsisolering er en miljøvenlig form for isolering. Du kan spare mange penge med papirisolering, og da investeringen i papirisolering ikke er særlig stor, er den hurtigt tjent hjem igen. Teknikken bag papiruldsisolering benytter sig, som navnet antyder, af papir. Modsat hvad man kunne tro, så er papirs isoleringsevne lige så god som traditionelle materialer.

Papirisolering er også godt for indeklimaet. Papiret holder fugten ude og varmen inde og er samtidigt modstandsdygtigt over for skadedyr og brand.

Kontakt Mtag allerede i dag på 23 27 40 11 og få et uforpligtende tilbud på papirisolering.

Mtag.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK